AMAGER KLIMA- OG DEMOKRATIFESTIVAL

Enhedslisten Amager deltog i festivalen 26. september 2021 med en bod med masser af materiale og med kandidater til kommunalvalget Gorm Gunnarsen og Frederik Kronborg og Marianne Frederik til regionsvalget. Vi fik en politisk snak med mange besøgende.
Der var stor interesse for en politisk quiz vi havde lavet (prøv den andetsteds og se svarene) og den heldige vinder fik en kurv med godter. Vores ringspil var populært blandt børnene der kunne vinde en pose med et æble og et par bolsjer eller en lille kage.
Der deltog mange partier og forskellige miljøorganisationer og der var flere kunstneriske indlæg.
En rigtig god dag
Den glade vinder af vor politisk quiz.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 1 = 7