Kalender

Du kan abonnere på vores kalender som iCal-feed (du skal kopiere denne link-adresse ind i din iCal-kalenderprogram, fx Google Calendar eller iCal på Mac)

Afdelingsmøde om den økonomisk politiske situation

Onsdag 10. Jun 19:00 - 21:00
Kommer senere

 Vi har inviteret Pelle Dragsted til oplæg og debat. Udbredelsen af corona og nedlukning af samfund, i Europa og til dels globalt, har medført en økonomisk krise og stor arbejdsløshed. Enhedslisten har forslag om at kickstarte økonomien med grønne og sociale tiltag og investeringer i det offentlige. Der er mulighed for at tænke nyt med grøn omstilling, offentlig produktion og mere demokrati.Derudover vil vi bruge lidt tid på orientere om andre møder og aktiviteter, samt give mulighed for andre spørgsmål og forslag.

Læs mere


Sommerudflugt

Søndag 21. Jun 11:00 - 21:00
Amager Bakke og senere Prøvestens Allé 15

Afdelingsmøde om årsmødet

Onsdag 19. Aug 19:00 - 21:00
Kommer senere

Tilføj til kalender