Bisiddermøde

Dato: 
18. Februar 2020 19:00 - 21:00
Sted: 
Studiestræde 24, 1. sal


Er du som medlem af Enhedslisten interesseret i at være bisidder?
På dette møde kan du høre om den helt konkrete indsats, der er brug for. Det bliver ikke en aften med paragraffer og lange to-do-lister, og ingen bliver shanghajet til konkrete opgaver. Derimod bliver der tid til at få klarhed over de betænkeligheder - om der skulle være nogen - man kan have til opgaven, og en grundig indføring i de mange muligheder, der er for at få hjælp til opgaven, hvis det savnes.
På mødet vil du kunne møde Jan Spangenberg, Marianne Rasmussen, Kim Madsen, Pylle Grethe Jørgensen, Gunvor Schjelde, og undertegnede, der alle er medlemmer af Enhedslisten og aktive gennem flere år som bisiddere og partsrepræsentanter (det skal vi også høre lidt om).
Fra Michael Neumann, medlem af Københavnsbestyrelsen og tilhørende Forretningsudvalg.