Enhedslisten Region Hovedstadens repræsentantskabsmøde

Dato: 
24. November 2019 11:00 - 17:00
Sted: 
Christianshavns Beboerhus

Amager Øst har valg tre repræsentanter, der deltager i mødet.

Det handler primært om sundhedspolitik og understøttelse af afdelingernes arbejde i regionen. Der vil være beretninger fra regionsledelsen (herunder valgkampevaluering) og regionsrådsgruppen (herunder om budgetforhandlingerne), samt oplæg om Enhedslistens sundhedspolitik i Folketinget. Der vil være forslag til vedtægtsændringer (en ny måde vælge kandidater til regionsvalget) og en årsplan.
Der vil samme dag være møder i storkredsene, hvor repræsentanterne (de delegerede) skal vælge lokale folketingskandidater og en samlet liste af folketingskandidater i den enkelte storkreds. Lokalebestyrelsen har indstillet Karen Skærlund Risvig, som deltog meget aktivt ved sidste folketingsvalg. Og hun vil gerne.
Der vil snart være materiale her: https://hovedstad.enhedslisten.dk/repraesentantskabet/