Kalender

Du kan abonnere på vores kalender som iCal-feed (du skal kopiere denne link-adresse ind i din iCal-kalenderprogram, fx Google Calendar eller iCal på Mac)

Møde om Lynetteholmen

Mandag 30. Nov 19:00 - 21:00
Online-møde

 https://www.facebook.com/events/digtalt/stop-lynetteholm/1028366404253343/

Læs mere


Uddeling af klimafolder

Tirsdag 1. Dec 15:00 - 16:00
Ved Amagerbro M

Tirsdag 1.12 kl. 15-16 og lørdag 5.12 kl.12-13: Uddeling af klimafolderSted: Ved Amagerbro M.Finanslovsforhandlinger og klimapolitiske forhandlinger drukner i historier om corona, mink, ministerrokader osv. Derfor vil vi i starten af denne julemåned uddele klimafolder (se vedhæftede). Vi vil prøve at gøre lidt ud af det med surferflag, røde regnjakker, uddeling af bolsjer, måske balloner mm. Vi medbringer mundbind.Hvis du er interesseret, så skriv, eller bare duk op for at hjælpe. [email protected]

Læs mere


Uddeling af klimafolder

Lørdag 5. Dec 12:00 - 13:00
Ved Amagerbro M

Tirsdag 1.12 kl. 15-16 og lørdag 5.12 kl.12-13: Uddeling af klimafolderSted: Ved Amagerbro M.Finanslovsforhandlinger og klimapolitiske forhandlinger drukner i historier om corona, mink, ministerrokader osv. Derfor vil vi i starten af denne julemåned uddele klimafolder (se vedhæftede). Vi vil prøve at gøre lidt ud af det med surferflag, røde regnjakker, uddeling af bolsjer, måske balloner mm. Vi medbringer mundbind.Hvis du er interesseret, så skriv, eller bare duk op for at hjælpe. [email protected]

Læs mere


Tilføj til kalender